Ethical Products

2023/12/18 21:04




プチルをご使用いただく際の注意点をご案内します。
以下、どうぞご確認ください。


【賞味期限について】

味付後の賞味期限につきましては、味付液次第で変わりますので、お客様の責任下において適切にご提供ください。
基本的には漬け込み冷蔵保存後、48時間以内の消費をおすすめいたします。

[The expiration date.]

I recommend you to consume it within 48 hours after pickling and refrigerating.

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【味付液について】

(1)油脂類や脂肪分の多いもの(生クリームなど)を使うことはできません。
(2)果物の味付けをする場合、一般的なジュースでは味が薄く感じる場合がありますので、シロップや濃縮果汁の使用をおすすめします。
シロップの場合、原液なら24時間は確実に漬け込むか、少し水で薄めてのご使用をおすすめします。
また、果汁は種類によって色が粒に浸透しにくい場合があります。
(3)濃度の高いもの(練乳、わさびなどの練り物等)は、水に溶いてご使用ください。
酸の強い液体に漬け込んだ場合、時間の経過により外側の被膜強度が若干落ちる場合があります。
(4)アルコール類を使用すると、中の液体も固まります。(ゼリー状のアルコール類になります)
(5)100℃以下であれば、温かいもの(スープなど)の中に入れても大丈夫です。

[The flavored liquid]

(1)You cannot use oils and fatty substances (fresh cream, etc.)
(2)When you season fruits, I recommend you to use syrup ore concentrated fruit juice because you may feel the taste is light with ordinary juice.
In the case of syrup, I recommend you to soak it for 24 hours or dilute it with water.
It depends on the type of fruit juice, the color may not penetrate well into the grains.
(3)Please dissolve the product with high concentration (condensed milk and Wasabi paste, etc.) in water.
When it immerses in a strong acid liquid, the strength of the outer coating may decrease slightly over time.
(4)Alcohols also solidify the liquid inside (jelly-like alcohol.)
(5)If it is below 100℃, you can put it in a warm liquid (soup, etc.).

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【漬け込む容器について】

(1)漬け込みに使用する容器は、必ず清潔なものをご使用ください。
(2)プチルが漬け込み液に完全に漬かりきる程度の容器をご使用ください。
(3)味付け液に浸漬した状態でビンなどに保存し、煮沸殺菌することも可能ですが、賞味期限につきましてはお客様の責任下においてご設定ください。

[Containers used for cooking]

(1)Always use clean containers.
(2)Please use the container that Petitel can be soaked in the flavored liquid completely.
(3)It is possible to store it in a bottle in the flavored liquid and boil to sterilize it, but please set the expiration date under your responsibility.